Thursday, 22 May 2014

Print out

 Assalamualaikum,lama tak update belog huhu :')

Sape ingat masa aku dengan Cik Nini art-trade dulu? Aku print out doodle yang Nini lukis,siap tampal kat loker wuhuhu. Sila berbangga wahai Tengku Anis Hanini kihkihkih. Print hitam putih je,sebab printer tu jenis ink jet,takde warna. Hitam putih pun,jangan main-main woi..tetap cantik hehe :')


Kalau tengok atas loker aku tu,macam-macam ada. Nampak tu kotak tepung gandum serbaguna. Wakaka.
Bangga gila aku tampal gambar ni kat loker,exclusive uolss!

Nanti aku nak print out yang art trade dengan Jassarah pulak.Hahaha kemain kau.

Serius,minggu ni aku busy gila,sampai aku tak mampu nak berfikir dengan waras kahkah. Habis semua orang aku nak marah,hadoii ni la masalah perempuan. Emosi terlebih,patutlah perempuan takleh jadi pemimpin. Aku buktinya,seminggu ni,tolong jauhkan diri dari aku nanti tak pasal-pasal kena marah kan hehe.

Sebab aku agak stress,aku ada tertengok artikel rasanya,"How to make your life easier" pastu aku ada jumpa gambar yang dia makan Oreo letak dalam bekas ada susu. Sebab aku nak memudahkan hidup aku,aku tiru aksi memakan oreo dengan cara tersebut tanpa segan silu :')


sebab "Putar,jilat dan celup!" terlalu mainstream,aku pilih jalan ni untuk memakan oreo. Jika anda ternampak wanita yang memakan oreo dengan cara ni,maka nikahilah dia. Eh eh eh ehem :P

3 comments:

Izzati Amira said...

perghhh.. bestnya lahhhh. nak jugak... tp tak reti buat.. hoho

zakira afina said...

wuuu kemas gituuu. hee nak jugak pandai buat doodle :3

Nini Hanini said...

ipaaaa...terharu aku,heeheh