Saturday, 19 April 2014

Para puteri AI(B)

Assalamualaikum dan hai penduduk bumi sekalian!

Hari ni aku nak post entry bergambar okey,jadi ketepi ketepi jangan nak halang aku.

Tada!
Masa hari selasa minggu lepas,kitorang dah janji nak ambik gambar kelas untuk sem3,so here we go! :D
(memang fitrah perempuankan suka bergambar,so what kehkehkeh)

Oh,ramai yang cakap aku garang--
SAY WHAT!? hahaha,btw aku anggap tu sebagai pujian *tersipu malu*

Memangla aku nampak garang KOT,tapi garang-garang aku,dalam hati ada taman woot woot
No matter what,jugde la engkorang.aku tak kesah,aku pun jugde a book by its cover jugak. kehkeh
Aku pun rasa aku akan jadi seorang anti-sosial yang berjaya suatu hari nanti,heh
Jadi,kalu terserempak dengan aku kat mana-mana,takyah nak tegurlah..malas aku nak layan muahahaha



Budak-budak ni cakap aku suka buat muka blur masa ambik gambar,tapi diorang taktahu yang sebenarnya aku malas nak senyum sebab takut nanti ramai yang terpikat dengan senyuman aku.Menimbulkan fitnah tau! LOLOL


MashaAllah,bakal-bakal ustazah semua ni,engkorang jangan main-main! Bakal pendidik anak engkorang semua ni,kalu anak engkorang degil..aku rotan jeww hewhew



Memang tabiat manusia normal eh suka upload gambar yang tak kisah orang lain macam mana di dalamnya,asalkan kita kelihatan cantik menawan di dalamnya. 
Tengok saja aku,mana ada aku upload gambar muka aku yang kerepot dalam ni.Selfish punya orang lulz


gaya ala-ala nasyid memang evergreen lah! haha

Haa,aku paling suka gambar kat bawah ni ngeee
Aku macam kena sawan,mata ke atas lulz


Tips bagi engkorang semua yang suka selfie beramai-ramai guna monopod hehehe
Seperti yang kita maklum,front camera memang tak berapa nak cantik gambar dia kan,so you all kalu nak kasi gambar selfie korang cantik dan menyerlah,korang adjust la saturation gambar engkorang. Macam gambar kat bawah ni,dari warna yang kusam dan tidak bermaya bertukar menjadi gambar yang menyerlah sekali,setelah di-adjust saturationnya menggunakan photoshop.
Muka mintak penampar,awak jangan tampar saya :(
Setakat ni saja entry bergambar saya,bye ngahahaha!

No comments: