Tuesday, 26 November 2013

Semester 2.

I have started my new semester on 25 November 2013.
The subjects for this semester seem quite harder though.


And,Malaysian Studies which is suppose to be Sirah Nabawiyyah instead.

Ura-ura dulu mengatakan Malaysian Studies akan diganti dengan Sirah Nabawiyyah sebab Malaysian Studies dikatakan kurang / tidak memberi manfaat kepada pelajar,(tapi tak jadi kot ganti).
Mana tak nya,belajar Malaysian Studies macam belajar sejarah pasal Malaysia,dan sejarah Malaysia ialah sejarah tentang mereka yang menang.
IfYouKnowWhatIMean.
Jadi,terpaksalah aku belajar juga benda nonsense tu. [Bold.Underline.Italic] :3
Terbantut angan-angan nak belajar Sirah Nabawiyyah.

Banyak juga perubahan dalam jadual dari segi kelas dan tutorial.
English dulu tutorial je,dan sekarang ada kuliah selama 3 jam dan dah takda tutorial.
Gosh.

P/S: Sistem Tarbiah Pelajar tu bukan kem pemulihan ke benda.Tu nama lain bagi usrah.You know,usrah juga salah satu subjek dan wujub di setiap semester.(Nama class gitu,rasa macam pelajar bermasalah pulak) 

1 comment:

Izz said...

saranghae. saranghaeyo. :D