Saturday, 18 May 2013

The view at Riverview

#Sedia maklum,aku pergi interview
Anis tanya,"tu jah ko gambar"
banyak gambar,cuma aku upload siket je dalam entry tu,sebab entry tu panjang sangat..pfftttt
and,gambar tu perlu edit kasi ringan dulu,sebab gambar ori berat gedabak..lambat loading nanti..


u know,I feel so darat,snapping pictures around the hotel  :3



Malaysian's typical girls :3
"eh,eh,tolong amek gamber titew jugak" *hulur tepom @ kamera


malu la I,amek gambar dalam tandas~ so typical :3


gambar dari tingkat 2
aku jumpa,sorang kawan baru,persis Syafiqa Izzati,named Syuhada,Strong Syuhada
ps: masa sesi perkenalan,kita kena letak sifat depan nama kita,tapi ikut huruf depan nama kita
example, Awesome Ali
              Beautiful Bedah

so,aku N kat depan..susah woo..Nice dah ada orang amek..
so,agak memalukan when,
"Hi,I am Nerd Nazifa"
all,"Hi Nerd Nazifa~"
aku,*blushing blushing*


Syuhada,looks like Iqa,tak kira dari sisi atau dari belakang..
and also,she eat a lot,like Iqa
perangai pom macam sama..style geger gitu ~


Masa tunggu untuk sesi interview individu,aku nga Syuhada siap pegi round hotel lagi..
Masa tu dah nak maghrib,dapat tengok sunset^^


duduk kejap kat cafe hotel,feel like a boss~
*orang tolom buka pintu*


tengok harga air tu,paling murah RM 9..mahal macam haremmm!
patot la Peneraju hanya bagi makan KFC je :3




Jalan-jalan kat luar hotel..tengok sunset~ *romantik..auww*




Cantik :)
Masa jalan-jalan,kerapkali aku jumpa uncle yang pakai baju hitam kuning ni..
last-last,dia tegur kitorang..dan perbualan dengannya amat menarik..*dalam entry lain la aku tulis*




nanti titew dah ada anak,nak bawak diorang datang sini la..
cehh..ayat gedik tahap 9999 :P




masuk dalam hotel ni,akan kedengaran bunyi piano yang mendayu-dayu
ngantuk jadi kawe dengar music tu :3


mata aku terpaut pada,Macbook Apple yang wane oren tu..sungguh santek
*amek gambar curi-curi,tapi nampak separuh je*


well,this is my second interview..
name tag interview masa IPG dan Interview Peneraju..
Pengalaman~
ps: aku ada interview untuk biasiswa City universiti hari ni actually (sabtu/18 may) kat Hotel Mar ,Pasir Puteh..tapi aku tak pergi..hewhew..Mak aku cakap,tak yah pegi la~ hoho
aku pom malas..
hari tu,pihak City Universiti tepom aku..bla bla duk promote..
IPTS,mahal wooo! 
seingat aku,aku tak mintak pom biasiswa ni -__-"

1 comment:

amansya said...

banyak teh iv mu buleh. aww