Monday, 20 May 2013

Pening

For now,I think update kat blog better than update status kat facebook.indeed,
so,tak heran la entry aku pendek-pendek leni :3

well,bila aku menulis kat blog,aku rasa po kecek sorang-sorang..Tak de orang baca,kecuali mereka yang view blog aku macam kau, yang tengah baca blog aku skang ni..yess..you!

bila update kat Facebook,people will see it,and akan terdetik dalam hati mereka,"euww,bajetnye",
terutamanya bila kita update pasal feeling-feeling kita..err..bukan kita..orang lain.orang lain ~

aku,nak cuti lagi!
malas lagi nak sambung belajar T_T
ohh,pelisss la..

otak aku loni po nasik kerabu,kenal nasik kerabu? hok nasik wano biru,pahtu ada ulam-ulam,ado budu uh..
pahtu,kalu nok make,keno gaul-gaul..
gitu arh otak aku loni,duk campur gaul abes..sampai aku pom pening..



USIM -> Tamhidi Sains & Teknologi
Maktab -> belom tentu dapat,tapi kalu dapat,mummy I suruh I pegi sana..

aku,ikut hati dan cita-cita ,memang nak amek aliran sains..
tapi,mak aku suh aku jadi cikgu la pulak
alasan-> senang dapat cuti,patu,kerja tak penat sangat,kerja separuh hari je

aku pom jadi konpius.
nama aku skang, Nor NasiKerabu bt Sakinun.
.
.

4 comments:

amansya said...

Hai nasikerabu.. Wkwkwk

amansya said...

Hai nasikerabu.. Wkwkwk

nasanasa said...

haha.cik banana :3

Zenith_Iman said...

AKu nak nasi kerabu se..