Monday, 8 April 2013

Zaman persekolahan :#teaser

Assalamualaikum,reader(s),silent reader(s),stalker(s) and whatever lah :)
Aku stalk blog Anis 'yang baik',and I got some inspirations :D
Aku rasa macam nak tulis pasal zaman aku muda-muda dulu..zaman dimana aku masih bersekolah..
#well,sekarang aku dah tua,ehemm..dah boleh kahwin dah~
Guess what,aku rasa macam nak buat flashback zaman persekolahan start dari form 1 sampailah form 5..

*tiba-tiba rasa excited,nak ingat balik masa-masa itu..dimana,Anis Nabilah anti-Nazifa..err..bukan Anis sorang..Anis and The gang~#GangPondokPasirTumboh :3
p/s: Anis,aku memang tiru mung pom,so SHUT UP je la :3
“If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.” 
#untuk Anis :3 

1 comment:

Yeng Ying said...

HAHA ,best kan lepak ngan kawan2 :)
Suasana yang takkan boleh diulang :')