Sunday, 7 April 2013

Welcome to Blogger World :D (Elynn dan Yenn)

Assalamualaikum :)
p/s: entry ni untuk new blogger aka newbie, Cik Siti Wan Elynn dan Cik Siti Wan Yenn
err..Anis Nabilah  dan Syafiqah Amanda sila tengok-tengokan rakan blogger kita ni..
my friends is your friends :3
Well,aku jumpa Elynn and Yenn ni,of course la kt PLKN :D
Satu kompeni,Satu Hati,Satu Naluri! Bravo (Pewaris)

This is Elynn Masrof
bajet gojes lettew :3

and this cute one is Yenn
cute ke buat 'peace' macam tu? :P
Mereka berdua ni baru menceburi bidang bloggering^^
semakin bertambah la rakan blogger aku kan?
so,Elynn dan Yenn,sentiasa la update blog korang..sebab aku sokmo stalk sep mung :3
#sep mung jah tak tau
Elynn cakap nak BELANJA aku terrr ..*TER-caps lock la pulak
ehem,aku nak kek kat Secret Recipe la,alang-alang nak belanja tu :P
dan Yenn,everytime I heard Lagu Hijau by Zainal Abidin,telinga aku tergiang-giang dengar suara kau nyanyi lagu Sang Ulat Bulu :3
"Ada sang ulat bulu,punya kaki seribu..siapa jumpa kakiku-kakiku..jikala tak dapat,terpaksa ku melompat guna kaki seribu kurang satu..."
#ganti semua huruf vokal dengan vokal A,E,E,I,O,U
mula-mula aku dengar tu,aku ingat Yenn baca mantera..#pelik sangat bunyi
Mantera halau hantu~
kalu tak silap aku,Elyyn siap suruh Yenn tulis lagi 'lirik' lagu tu :3 #lagu kiteww~
I wonder,bila Yenn nak design..ceitt..design..class kan tu..bila Yenn nak design blog dia ni?
putiss bersih je ak tengok.tiru Mat Luthfi  lettew..Yenn gediks :P
Lastly,Elynn nga Yenn..Blog is about your life,your experiences,not about the readers's..
so,tulis je apa-apa hok sep mung nak tulis :)
BTW,thanks yepp sebab sudi tulis pasal aku..ngehngehngeh *malu
Anis,sila baca ye apa yang diorang tulis pasal aku :P
klik sini (Elynn) , dan sini (Yenn)

1 comment:

Yeng Ying said...

wey wey wey :)
aku dah hias dah belog aku :) walaupun tak secantik mg :P .hshs
terima kasih kawan :)