Friday, 19 April 2013

G W I Y O M I


Nampak kat atas tu? antara gerakan Gwiyomi by artis K-pop..
cute kan? -..-'
cute la sangat!
99 % menggelikan,1% cute actually
Ni la fenomena kat Malaysia sekarang..
Anak-anak Melayu,Islam,terutamanya girls,bertudung cantik,duk depan skrin,buat video gwiyomi,buat muka cute-miut pahtu upload dalam youtube..#lelaki pom tak terkecuali..ohh..peliss la =.="
apesal la Melayu ni mudah terikut-ikut? dulu,Gangnam Style..duk menari jugak tarian kuda tu..

credit to:DiGi
Yepp..Aku tengok dalam youtube..Anak gadis Melayu,comel,cute,cantik,bertudung..Buat gwiyomi..
memang cute la..#bagi aku
tengok viewer,lebih 10K..menakjudkan..
tengok komen,komen dari kaum perempuan..err..macam biasala,pujian yang positive dicampur dengan "ambik hati"..sumthing sound like this,
"cute la awak,COMEL!!, dll" 
tengok komen dari budak lelaki,err..kurang sedap didengar..dan agak memalukan..
komen mereka,straight to the point..dan kena atas batang hidung..but what they said were true..

so true :3
tengok,ex-Prime Minister pom naik sebak~
Aku hairan,apa yang diorang dapat buat benda tu,and then upload dalam youtube..?
oh,lupa..kebanyakan artis yang famous-temes sekarang ni pom,asalnya,dari youtube kan?
Jadi diorang bajet nak jadi artis youtube jugak la ni? owhh...faham..faham..
jika ada yang buat video gwiyomi,and then upload kat youtube terbaca entry aku ni,mesti diorang akan cakap macam ni,
"Minah ni jeles lettew,dahla hodoh,tak kiut..ada hati nak kritik-mengkritik"
atau pun macam
"eww,kolot la minah ni..tak up-to-date la.."
cakap je la apepom,but I do really hate those fake-cuteness =.,="

1 comment:

amansya said...

Malu dowh kat org laki. Wuwuwuwu... If you dont have a shame, then do as u please. Jolodoh