Sunday, 7 April 2013

Deactive Facebook and Twitter :D (1 week )

Assalamualaikum^^
Bermula hari ni,Ahad (07/04/13), aku dengan Anis si poyo Pondok Pasir Tumboh..ceiiitt..nak jugak selit nama pondok tu..mesti Anis ngepek ni~
*sambung balik,
Bermula hari ni,Ahad (07/04/13), aku dengan Anis si poyo Pondok Pasir Tumboh decided nak DEACTIVE FB dan si burung biru <--bak kata Anis
nampak agak gedik kan? maaf,kami tak gedik,kami budak baik :3
well,aku dan Anis telah berani mati,berjanji setia dan nekad!
I takmau,takmau diulangi takmau jadi macam hari tu,errr.. U know Anis,this is not Janji Melayu anymore~
*sepatutnya,sebelum SPM sudah ditutup,kan? sebab ada masuk dalam berita harian,tajuk besar dia macam ni,"tutup akaun Facebook untuk berjaya dalam SPM"
p/s:Anis,kalu kita tutup masa SPM hari tu,mesti dah dapat straight A kan? :3 #menyesal~
Kalu tak,mesti boleh naik pentas dengan si headgirl kan Anis?



dan burung biru,dimana..I used to mengila-gila bersama @pinguharoro :3

nampak? burung tu menangis..sedih I tinggal dia lettew :3
Si @pinguharoro terpaksa la mengila sorang-sorang ye..#asyik stalk ML je keje dia =,.="

kesian Yenn..lonely :3
ewww..mesti bosan kan,takde FB,takde Twitter..
Bosan? aku rasa tak,sebab Allah sentiasa ada bersama aku ..ceitt..*bajet islamik..booo~
Jom luangkan masa untuk benda yang lebih berfaedah,just like blogging..blogging pun berfaedah tauu..
Miss me? just stalk my blog :3
#disamping menaikkan traffic blog I..
have something to say? just leave it on my chat box ~
thats all..sekian^^

3 comments:

Anis yang baik~ said...

aww!~ kenapa kamu sensasikan pemergian kita~ :3

nor nazifa said...

@Anis yang poyo~ ceiittt..ayat dio..sensasikan lha sangat :3

Anis yg baik~ said...

bini a.samad sai kea~~